176 – Radio Houdi tatuerar sig igen


Både John och Anders har varit på kräftskiva i helgen (och Anders verkar ha förlängt sin en aning).
John besökte tatueringsmässa där han både diggade Queen och dissade tarot- och spådamsbedragarna.

Rolf Erik är död men vill gärna ha kontakt med dig (om du är ”medium”).
Kan man verkligen synka en fantastisk film till en klassisk platta?
Varför tar du bilder med Statsministern och ska man få bada i burkini?
Lyssnarna försöker driva med ateister och humanister till väntat resultat.
Sam Harris pratar om kopplingen mellan ISIS och religion och John och Anders behandlar Veckans Låtstöld och Radio Houdi Rekommenderar.

Detta och mycket mer i ett något försenat avsnitt av Radio Houdi

Dark side of the Rainbow

https://vimeo.com/46682047


5 svar till “176 – Radio Houdi tatuerar sig igen”

 1. Tack för ytterligare ett underbart avsnitt. Som matematiskt lagd hade jag svårt att inte skratta högt på tåget när jag hörde higher powers-skämtet. De andra kändes rätt lama, men det första gillade jag skarpt.

  Nu en fråga till John. Ett av mina favoritprogram just nu lyckas jag bara hitta på youtube. Det är Penn & Teller Fool Us. Brukar du titta på det programmet? En av mina favoriter den här säsongen är när Dan Harlan gör en variant av Card Toon, på ett sådant sätt så Penn & Teller blir lurade. Det skulle vara kul att höra mer reflektioner i Radio Houdi av ”magisk karaktär”.

  • Jodå, jag ser Penn & Teller Fool Us. Det är det bästa magiska koncept på tv just nu. Alla får tid att göra sitt nummer, kameraproducenten vet var han ska sätta kameran, Penn & Teller lyfter verkligen magin då de förklarar vad som är så bra och vad som är svårt (vilket lekmän sällan kan avgöra, tyvärr).

   Jag pratar gärna om trolleri men inte i Radio Houdi. Tyvärr tror jag intresset för trolleri är lågt bland våra lyssnare. Då magi och trolleri är en visuell konstart är det svårt att förmedla det genom radio.

   • Tänk om en svensk kanal kunde tänka sig att ta in Fool Us. Speciellt som en av de akter som lurat dem är Brynolf och Ljung som körs en del på TV. Visst gör sig trolleri bäst visuellt, precis som buktaleri (när Zilla och Totte intervjuades i radio blev det inte riktigt den rätta känslan tex). Men tycker ändå Fool Us borde förtjäna en plats som veckans tips :D

    Tycker också det borde vara mer baseboll och Star Trek i podden, de gånger det kommer med uppskattas. Vill passa på att tacka för tipset om MLB.se-gruppen på facebook. Har blivit rätt aktiv där sedan jag fick veta om att den finns.

    • Håller med. Fool Us är makalöst bra underhållning. Men svenska tv-produktionsbolag vill bara ha program med kändisar eller där skivbolag kan få reklam för sina artister.

     Så fort jag nämner baseball får vi flera stön inskickade från lyssnare. Jag ger inte upp men man måste hålla det nere så vi inte tappar lyssnare.
     Detsamma gäller Star Trek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.