197 – Radio Houdi landar på Månen


Nytt avsnitt där Radio Houdi är de enda som landat på Månen

I dag ser man på sociala medier fler och fler som tror att vi inte satt någon människa på Månen. Att månlandningen är inspelat i en studio på Jorden och NASA har betalat alla för att hålla tyst. Källorna de hänvisar till är dåligt producerade YouTube-klipp från ensamma människor som givetvis “har sanningen”.

Vad är skillnaden på inbilla folk att en kabel för tusentals kronor gör att du får ett bättre ljud i din stereo? Eller att man kan massera bort pollenallergi (!).
Herrana i Radio Houdi njuter av positiv som spelar Queens “Bohemian Rhapsody”.
Är Donald Trump ateist? Huffington Post förnekar sig inte genom ett riktigt stolpskott till journalistik.
Radio Houdi avslutar med Veckans Låtstöld och Tokigt Bibelord innan de tar en raket till Månen.

Bohemian Rhapsody spelas på +100 år gammalt positiv

Länkar som nämns i avsnittet


Ett svar till “197 – Radio Houdi landar på Månen”

 1. Vad roligt att min verksamhet är länkad här! Även dålig reklam är reklam eller hur :-)

  Vill dock inflika några faktafel: Jag har nog aldrig haft en vit rock på mig på hemsidan så den bilden är jag nyfiken på, var har ni hittat den, som ni nämner i inslaget?

  Har heller inte kallat mig för PISA MASSAGE men jag tror ändå att det är min sajt ni menar, speciellt med tanke på vad ni i övrigt säger och att ni länkat här på hemsidan? Eller?

  Jag äger visserligen inte längre företaget men det kan ju vara intressant för er (eller om någon snubblar in här som jag gjorde) att veta lite mer om andningsmassagen. Den är fantastisk och har gett många ökad livskvalitet.

  Det officiella namnet är LOTORPS METODEN men jag mäter in som de gör, och har bara gått en grundkurs så har inte velat kalla min behandling för det utan för ”andningsmassage” istället.

  Själva Lotoropsmetoden har mycket forskning bakom sig (Sahlgrenska) och det har knutits kontakter även med Linköpings universitet. Så anspelningen på ormsalvesida får ni i så fall utöka till de mer akademiska sajterna.

  Jag har aldrig lovat mina kunder att de kan bli fri från sin pollenallergi eller ångest som ni framhäver. Jag har alltid sagt att jag ”inte kan garantera resultat, men att det finns möjligheter till förbättringar för en del, och blir det inte det för dig, så har du fått dig en grundlig massage iallafall”.

  Allt detta står det egentligen om på hemsidan, och det stod exakt så när ni sände detta, men det lät inte som ni hade läst den så noga? http://www.piasmassage.se/andningsmassage/

  Här har ni Lotorps egna patientberättelser: http://www.lotorpsmetoden.se/Patientberattelser.php

  Och här är en artikel från Corren om fotbollsspelaren Josefine Öqvist som fått fina resultat: http://www.corren.se/sport/fotboll/oqvist-slipper-besvar-att-andas-4155136.aspx

  Själv är jag skeptisk till mycket efter 5 år av egna universitetsstudier, men jag vet också att det finns mycket hjälp utanför det som det INTE är forskat på. Jag är nyfiken så jag har provat på mycket, har också träffat på en del som är oseriösa i den alternativmedicinska branschen, men har också träffat många otroligt duktiga med goda resultat. Kalla mig folie-hatt om ni vill det, jag bryr mig mer om min egen hälsa än vad andra tycker om mina erfarenheter. Som t.ex. den fantastiska koppningen! Skulle inte vilja vara utan mitt lilla koppnings-set jag har hemma. Den har besparat min kropp många värktabletter.

  Önskar er allt gott och hoppas att ni publicerar min kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.