Avsnitt 217 – Radio Houdi Skiljer Sig

2017-11-12

Nytt avsnitt där John och Anders pratar om olika skilsmässor och vad det kan föra med sig

John har äntligen fått sin dator lagad efter att ha varit skild från den en längre tid! Han avslöjar också varför det tagit så lång tid mellan avsnitten av Radio Houdi.
Christer Sturmark skiljer sig från Humanisterna.
Hur skiljer sig spökjägare mellan varandra? En del lyssnar i en “magisk låda” efter spöken. Andra söker kommunalt bidrag.

Vi har fått tips om bluffprodukt som skiljer sig en aning från andra genom att det är“ett otroligt vackert och kraftfullt smycke som även skyddar mot elektromagnetisk strålning. På baksidan finns en microprocessor som skyddar kroppen och ger balans genom att omvandla skadlig strålning från mobiltelefoner, datorer, bluetooth, surfplattor mm.”

John och Anders touchar kort på #metoo och förklarar Radio Houdis ståndpunkt i frågan.

Lite kul religiös humor från Rowan Atkinson, Rolig Översättning, Veckans Låtstöld och Radio Houdi rekommendrerar avslutar avsnittet innan John och Anders förklarar något viktigt gällande Radio Houdis framtid.
Kommer John och Anders att skilja sig?

Rowan Atkinson ‘We are most amused’

https://www.youtube.com/watch?v=umRRCkspaQU

Länkar som nämns i avsnittet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

One comment on “Avsnitt 217 – Radio Houdi Skiljer Sig

  1. Lyssnade på det här avsnittet först idag, och det blev en riktig chock på slutet. Med de flesta podcasts är det lite som att man lyssnar på några intressanta personer. I Radio Houdi är det som att lyssna på kära vänner som berättar något för en. Det känns som att jag känner er, även om vi knappt träffats. Jag träffade John en gång som hasttigast i Sandviken och sa hej, sen fick jag prata en del med er i Stockholm när ni spelade in er Podcast.

    En avslutning, likt när ni spelade in i Stockholm hade varit roligt! Jag hoppas verkligen jag får möjlighet att på något sätt höra er även i framtiden.