#12 – The Tvära Kast Show

2012-05-22

John och Anders visar i detta avsnitt prov på tvära kast.

Inget är heligt. Varken heliga ord, Muhammed eller medium. Och inget för stort eller för litet att prata om vare sig livetweets eller dubbning av Disneyfilm.

Snabba växlar.

Häng med!

Draw Muhammed Day III:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 comments on “#12 – The Tvära Kast Show

 1. Tackar för de snälla orden, och kul att ni svarade på frågan! Frågan är intressant i det att den tenderar att dela även rationella skeptiker. :)

 2. admin maj 23, 2012

  Tack David för att du lyssnar och kommer med bra frågor.
  Kanske dags för en podcast som gör nyheter på skeptiska att ta med nyheter att det finns en podcast som heter Radio Houdi?
  *harkelhost*

 3. Pff, vi har allt talat om er! ;) Men snart är vi väl nästan skyldiga ett tema-program. :|

 4. admin maj 23, 2012

  Har ni? Det har jag missat.
  Tack i så fall LOL

 5. Tål väl att repeteras, värre än så är det ju inte. :)

 6. Patrik maj 28, 2012

  Diskussionen om fri vilja är intressant. Men man måste ju egentligen först definiera vad man menar med fri vilja. Menar man att man upplever att man kan välja hur man handlar så har vi såklart fri vilja.
  Om man menar något annat så tror jag ju att man egentligen lurar sig själv lite granna. Först och främst så är det ju oklart om man då ens kan definera vad man menar med fri vilja. Men i övrigt så måste man inse att ens handlingar påverkas antingen av deterministiska faktorer, som gener och miljö, eller möjligen slumpen. Den deterministiska synen ger förståss inget utrymme för fri vilja för då har ju allt som man kan förutse med fysiken fri vilja (tex en sten…). Slumpen ger ju dock inte heller något utrymme för fri vilja. Om någon bestämmer sitt beteende genom att slå en tärning så har man ju också gått ifrån det man menar med fri vilja.

 7. Jakob jul 2, 2012

  Deltog med glädje i Draw Muhammed Day, och jag kan med glädje delge att jag hittills inte har blivit bortrövad av islamister.