133 – Radio Houdi har 50 nyanser av sommar

2015-06-28

Det är sommar och semester och ett nytt avsnitt av Radio Houdi

Semesterstinna sätter sig John och Anders framför mikrofonerna för att spela in ännu ett avsnitt av Radio Houdi, innan pooldäck och Billy Idol lockar.
“Har du hört en apa säga halleluja?” eller har du hört att 50 Shades of Grey påminner om 9 1/2 vecka och American Gigolo? Eller är de bara evolverade från varandra?
Kungens vara eller inte vara och välgörenhetens äkthet och mycket mer.
Från kungen till Queen och recension av Queens plattor The Miracle (1989), Live att the Beeb (1989) och Innuendo (1991).

Välkomna till Radio Houdi som har 50 nyanser av sommar.

9 1/2 vecka med 5o nyanser av grått

Länkar som nämns i avsnittet
* Humanistbloggen: “Har du hört en apa säga halleluja?”
* Project Playground
* Radio Houdi-rabatt | Fri Tanke
* 9 1/2 vecka (1986) – IMDb
* Fifty Shades of Grey (2015) – IMDb
* 9 ½ Weeks: the original Fifty Shades of Grey – Telegraph
* American Gigolo (1980) – IMDb

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

One comment on “133 – Radio Houdi har 50 nyanser av sommar

  1. Lokatt jun 29, 2015

    Jag såg endast trailern på en och en halv minut härovan. Jag tycker sånt här är riktigt riktigt obehagligt. Filmen/boken handlar tydligen om att en kvinna (alla kvinnor?) tycker om att bli utsatt för sadism. Det finns kvinnor som gör det, men då mår de inte bra från början. Mannen här är en sadist som njuter av isbiten på hennes mage, han blir sexuellt upphetsad av att ha henne helt i sitt våld, hon vet ju inte isbiten hamnar, nu eller nästa gång. Ingen normal kvinna känner sexuell lust av att överraskas av isbitar på magen och iskallt vatten på kroppen.
    För många år sedan skrevs det om en ”helt vanlig” fransk lärainna som givit ut en bok om sina förnedrande masochistiska erotiska äventyr. Häftigt, sexigt, tyckte alla.
    Men i sina memoarer beskriver hon hur hon som sjuåring vanemässigt straffade sig själv genom att plåga sin kropp, t ex att under en viss tid stå helt still i en mycket plågsam ställning om hon tappat bollen som hon studsat mot väggen.Hon var inte helt frisk helt enkelt.
    Usch jag avskyr sånt här.