153 – Radio Houdi i mellanmjölkens land

2016-02-07

Nytt avsnitt av Radio Houdi där John och Anders tar en djupdykning i mellanmjölkens land

John har varit i Kroatien där han träffade på superöverviktiga amerikaner med egna medicinkit och syrgas för att hålla sig levande.
I Sverige skvalpar mellanmjölken då Melodifestivalen startar upp. Låtstölder, trams och vilken låt var bäst. Ta det lugnt; vi är inte länge i Melodifestivalens grepp över svenska folket.

Click bait och scam bait och vad händer om man svarar på spam? Hur blir mobilgenerationen då de kanske tappar den evolutionära kunskapen att se hur en människa mår bara genom att titta på ansiktet?

Mellanmjölken blandades ut med sprit för Arlas chefer och Unionen köper pseudovetenskap för medlemmarnas pengar. Finns det en annan sida av det hela?

Woo-woo-astronauten Edgar Mitchell går och dör, men att tro på UFO:s och att inte tro att 6 miljoner judar mördades under andra världskriget finns det för många som gör.

John och Anders tokhyllar – och rekommenderar – fantastiska C-J Åkerbergs podcast Kvalificerat Hemligt om bl a förintelsen. En podcas som bör vara något som borde ingå permanent i skolans undervisning.

Gällande låtstölder diskuterar vi inte mer om alla låtstölder i Melodifestivalen. Här pratar vi i stället om låtstölder av Phil Collins låt av Queens John Deacon.

Välkommen till veckans avsnitt av Radio Houdi. Glöm inte torka bort mellanmjölksmustaschen efter du lyssnat.

Vad händer om man svarar på spam?

Länkar som nämns i avsnittet
* This is what happens when you reply to spam email – YouTube
* Psykobabblarna: Neuromyter och omedveten inkompetens 11 januari kl 12:10 – Vetandets värld | Sveriges Radio
* Astronaut and UFO conspiracist Edgar Mitchell dies at 85 | Doubtful News
* Kvalificerat Hemligt poddradio
* Avsnitt 11 – Förintelsen, del 1 | Kvalificerat Hemligt
* Avsnitt 12 – Förintelsen, del 2 | Kvalificerat Hemligt
* Phil Collins -Sussudio- – YouTube
* John Deacon & The Immortals – No Turning Back – YouTube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 comments on “153 – Radio Houdi i mellanmjölkens land

  1. Som statligt anställd så har vi en regeldjungel utan dess like att ta hänsyn. Julbordet är ramavtalsupphandlat, så att det finns ett antal godkända ställen att äta på. Det mesta annat måste upphandlas. Tom om det finns bara en enda leverantör, för att köpet ska dokumenteras på rätt sätt. Vi har en dag på året där det brukar vara någon aktivitet eller föreläsare som inte är direkt kopplad till jobbet (men oftast med en vinkling som är jobbrelatetad iaf). Jag får inbjudan från leverantörer på julbord, men måste tacka nej då det är en för dyr gåva enligt reglerna.

    När jag började på mitt nuvarande jobb körde jag till och med en liten trolleriföreställning själv, för att få lite underhållning. Bland annat en ekonomvariant på den silk in cone jag köpt på Johns shop (där näsduken symboliserar rika människors pengar som försvinner och dyker upp).

  2. Ytterligare en reflektion. Det här är resultatet när en kvinna uppträder i samband med melodifestivalen i bar överkropp http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article20431581.ab