184 – Radio Houdi bor på Grand Hotel

2016-11-06

Nytt avsnitt och denna gång checkar John och Anders in på Grand Hotel med sina Apple- och Windowsdatorer.

Den här gången kastar sig John och Anders ordentigt mellan ämnena.
Apple och Microsoft har haft sina event.
Får vem som helst boka eventlokal på Grand Hotel?
Påven i Sverige och media slog knut på sig gällande fjäskande. En del slog knut på sig då de såg Alfons Åbergs kompis på tandkrämsförpackningen.
Vad är The Mandela Effect?

Aftonbladet sprider vidskeplighet genom att två personer live gör “anden i glaset”.
Narcos, gamla Bing Crosby och Fred Astaire-filmer samt mycket mer i veckans avsnitt av Radio Houdi.

Länkar som nämns i avsnittet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

One comment on “184 – Radio Houdi bor på Grand Hotel

 1. Tack för ännu ett bra avsnitt.

  Jag har nu varit in och röstat på Norra Brunn. Jag blir nästan gråtfärdig av att läsa texterna för de som röstar 1or. Orkar inte kommntera det vidare .

  Tack för rekomendationen om Narcos. Jag har tänkt flera gånger att jag ska börja kolla på den, men ska försöka ta mig i kragen. Allt jag hört om den har varit positivt. Tappade hakan en aning när Anders inte visste vem Pablo var, men men, går ju inte att hålla reda på alla människor här i världen.

  När det gäller vädret så håller jag inte alls med John. Det behövs rejält med snö på vintern. Jag älskar att åka skidor (på längden) och bandy (kräver iofs bara is). Så vintrarna är en favorit för mig. Även om jag nu sedan jag börjat träna baseboll för första gången känner att jag lite smått kan se fram emot sommarhalvåret. Men vi har precis börjat med innomhusträning på lördagsförmiddagar i Enköping, så saknaden kommer inte bli allt för stor.

  En sista kommentar till avsnittet är att jag saknade något om World Series. Nog för att matchen i sig var bland det häftigaste jag sett, men det var inte matchen i sig jag trodde i skulle kommentera, utan någon av följande tre punkter.

  1. Att detta är ett år efter att Cubs skulle vinna World Series i Back to the Future. Dessutom har paraleller gjorts mellan Biff och Trump.
  2. Curse-spåret. Cubs har ju haft en getförbannelse och Cleveland en indianförbannelse. Och när det stod oavgjort efter 9 innings, så blev det regnavbrott och skämten haglade in om hur universum inte kunde låta något av lagen vinna.
  3. Diskussionen om att en del inte gillade när Chapman kom in och pitchade, eftersom han varit anklagad för att ha tagit stryptag på sin fru. Hur ser ni på den typen av händelser? Viktigt att notera att utredningen lades ner i brist på bevis och att Chapman varit avstängd 30 dagar av MLB.