#34 – Arga fåglar och bloggare samt Star Wars och USA-val

2012-11-13

John och Anders är tillbaka! Återigen skedde inspelningen av podcasten LIVE på G+ och YouTube.

Valet i USA är över så vi frågade sång- och dansmannen Richard Herrey om han kunde kommentera valet.
Hur kan sammanhanget marijuana och samkönade giftemål ha en relation med varandra som vi inte tänkt på? Moseboken i Bibeln hjälper oss.
Annat som tas upp: Angry Birds Star Wars och ny Star Wars på bio, Katrin Zytomierska, måttligt drickande, elöverkänslighet, barn och döden, överflödiga astronauter, kan man skoja om religioner? Svar på detta, och mycket mer, får du i avsnitt #34 av Radio Houdi!

Ja, vem ska inte diskutera alla dessa ämnen om inte John och Anders så säg?
Häng med!

Se Anders Hesselbom live
Söndagen den 2/12 kl 16 är du välkommen på medlemsmöte (Humanisterna) med Anders Hesselbom. Hesselbom är känd från Skeptikerpodden, Radio Houdi samt bloggen http://hesselbom.blogspot.se/ som en skarptänkt religionskritiker. Han driver även http://www.evolutionsteori.se/ som bemöter kreationisternas argument.
Plats: Sal Capella, Studiefrämjandet, Portalgatan 2, Uppsala

LÄNKAR FRÅN PRODCASTEN

Gå gärna in på iTunes och ge oss bra betyg och skriv en positiv kommentar. Det hjälper oss oerhört mycket. Guldstjärna och plats i valfri himmel utlovas som tack!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 comments on “#34 – Arga fåglar och bloggare samt Star Wars och USA-val

  1. JollyRoger nov 13, 2012

    Besviket ser jag att det bara finns en youtubefilm. Det är tyvärr inget jag kommer ägna tid åt.

    Jag får tacka för 33 fina avsnitt och hoppas att ni kommer tillbaka till ljudformatet igen. Jag kommer givetvis bevaka den här sidan.

  2. JollyRoger; Nej, nej, nej. Vi spelar in programmet live men vi är, och förblir, primärt en ljudpodcast som du kan ladda ner precis som vanligt eller lyssna på på denna sida längst upp.

  3. JollyRoger: Såg att inte ljudfilen syntes när man var inne på respektive program. Har nu fixat det så att det ska finnas en ljudspelare även på denna sida. Sorry!