#70 – Radio Houdi ser på OS i ateism

2014-02-10

Rubrik Radio Houdi #70

Nytt avsnitt av Radio Houdi som denna gång sveps med i OS-stämningen

Superbowl, rundtur på ISS, Melodifestival, OS-invigning, Bruno Mars half-time-show, vinter-OS och rysslands anti gay-lagar. Var Jesus trollkarlen från OS eller en trollkarl från Egypten? Och vad säger den kristna trollkarlen i Australien som blev ateist? Är ateister hemska människor det OSar elakhet från och varför snattade Anders en dörr på IKEA av misstag? Anders reder ut både den ärliga snattningen av dörren och vad ateism är i samma tempo som en isdans och med träffsäkerheten hos en skidskytt under vinter-OS.

Jänkarna visar var skåpet ska stå gällande show under half time show på Superbowl

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET
Nutty Bible Quotes | Indiegogo
Renée Fleming : Super Bowl 2014 National Anthem
Bruno Mars and The Red Hot Chili Pepper’s Superbowl Halftime Show 2014
OFFICIAL Chrysler and Bob Dylan Super Bowl Commercial 2014 – America’s Import
Russia: Gay Men Beaten on Camera
Åtta delstater i USA har samma antigaylagar som i Ryssland
Gospel magician Chris Wayne on losing his faith
Svar på tal till “Veckans utbrott” om religiös uppfostran
Rundtur på rymdstationen ISS

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 comments on “#70 – Radio Houdi ser på OS i ateism

  1. Erik: Tudelad där. Självklart önskar man att de spelar live men dels är Superbowl en tekniskt avancerad sak att fixa. Som jag nämner i programmet har de bara minuter på sig att rigga allt för showen.

    Att man då väljer att bas och gitarr går på singback anser jag vara ok. Vi vet ju alla att Flea och Klinghoffer minsann kan spela denna låt utan problem. Anthony sjöng i a f live och där tycker jag ofta en gräns nås.

    När man köper en biljet för att se Red Hot Chillipeppers så förutsätter man att de spelar live. Däremot vet väl alla att bakgrunder läggs på de flesta band med minimal setting. Jag minns keyboard och annat på Police konsert där man bara såg bas, trumma, gitarr. Om det var bandat eller om någon spelade back-stage utom synhåll vet jag inte.

    Det är vanligt på shower att man körar bakom scen. I musikaler händer sådant hela tiden och flera musikaler – Fantomen på operan är en – så finns massor förinspelat. Christines höga C brukar ofta vara förinspelat då det ofta är svårt att ta den tonen efter att ha sprungit i kulisserna med Fantomen ett tag…

    /John