79 – Radio Houdi ser på skräckfilm

2014-04-13

Rubrik Radio Houdi 79

Nytt skräckinjagande avsnitt av Radio Houdi med greve John Dracula Houdi och Dr. Anders Frankenstein-Hesselbom!

Skräckfilm! Hur ser man skeptiskt på det? Går det eller är det bara att kapitulera och låta sig roas och skrämmas. John och Anders listar sina skräckfilmsfavoriter.
Det är påskvecka och flera skräckfilmer kommer visas i TV. På Långfredagen kan man garantera att ett program om zombien Jesus kommer visas. Bara för det går det bra att köpa de spikar som användes (kanske) till att spika upp Jesus på korset med… Finns på Blocket.

Expressens dubbelmoral och hur luras svenska präster av SVT? Behöver man annonsera efter siare hos Arbetsförmedlingen och kan man hypnotisera som Mandrake.
Skräcken när Ulf Ekman och Carola talar i tungor är ingenting mot när Kristna Värdepartiet och paranormala forum blockar folk för att de ställer en fråga.
Frågor på det?
Vi avslutar det hela med en TÄVLING! Vinn boken “Påverkan och manipulation” av Peter Dahlgren och Håkan Järvå i vår skräcktävling.

Buuuuu!

Monstret i Svarta Lagunen

Länkar som nämns i programmet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 comments on “79 – Radio Houdi ser på skräckfilm

 1. L. Mäkinen apr 15, 2014

  Tävlingsbidrag:
  Radio Houdi, lyssna med skepsis

 2. Henke apr 15, 2014

  När jag var runt 10 år hade storebrorsan spelat in en skräckfilm om ett gigantiskt elakt vildsvin i Australien. Razorback tror jag att denna filmen heter, i alla fall kunde jag inte sova efter att jag sett den och föräldrarna ville såklart radera den. Problemet var att brorsan fått tag i en porrfilm som vi tittat på kvällen innan föräldrarna skulle genomföra sin radering. Grisfilmen fick förbli inspelad och farsan tog då ett samtal med oss om helt andra saker än grisar.

  Konstigt vad en skräckfilm kan leda till.

  Mvh

  /Henrik

  • Ah, Razorback. En av de där gryniga filmerna man såg.
   Bland mina vänner var sk ”naturfilmer” alltid märkta med texten ”TRASIG” så ingen skulle få för sig att stoppa in dem i videospelaren…

 3. Nils Draake apr 15, 2014

  Jag tycker ni ska ta upp att Miljöpartiet vill att Terry Evans ska ha rätt att få reda på Gesus identitet.

  Ja, de har förtydligat sig. Som om någon inte förstod vad som sas. Problemet är att förtydligandet inte är ett dugg bättre. Fast innan ni spelar in igen har de säkert klarat av att förtydliga igen.

  Annat: mitt tävlingsbidrag är ”Radio Houdi – sanning och stil”.

  • Ja, sannerligen allvarligt förslag från dem. Det är givetvis välvilligt för att skydda folk från en pytteliten extremgrupp. Som att förbjuda alkohol för att en liten grupp missbrukar den.
   Sedan anser jag att det är bäst att aldrig dölja sig bakom ett pseudonym utan man ska stå för vad man säger.