99 – Radio Houdi böjer sig

2014-09-28

Nytt avsnitt av Radio Houdi. Denna gång böjer sig John och Anders för Uri Gellers krafter.

Fysikern Stephen Hawkin böjer universum och har äntligen gått ut med att han är ateist. Yankees kapten Derek Jeter avslutar sin karriär. Uri Geller böjer iPhone 6 med tankens kraft (!).


Detta är bara början i detta böjda avsnitt av Radio Houdi.
Det handlar om semesterbilder man tvingas se, Hasse Wallman, Emma Watson, Pink Floyd, diskussioner om humanister vs. kristna, Riksdagens öppnande i kyrkan och Humanisternas alternativ, Pink Floyds nya platta.

Som grädde på moset berättar vårt psychic medium – Karsten Torebjer – hur man avgör om ett självpåstått medium är äkta eller inte (!).

Som vanligt ett fullmatat avsnitt av världens bästa podcast (med namnet radio Houdi).

New York Yankees Derek Jeter #2

Länkar som nämns i avsnittet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 comments on “99 – Radio Houdi böjer sig

  1. Först tack för en av mina favoriter i podcastfloran. Jag har lyssnat på alla avsnitt hittils (och även alla gamla skeptikerpodden).

    Diskussionerna gällande iphone/windows phone/Android är lite tröttsamma, det kan jag hålla med en del andra lyssnare om. Jag har haft iphone privat och jag har iphone i jobbet, men den uppfyller inte de krav jag har så det mesta jag gör jobbrelaterat (utom att ringa då) gör jag i min privata mobil. Ett av problemen för mig är att 5S är så patetiskt liten att mina fingrar inte får plats på tangenterna på ett bra sätt, och jag ser för dåligt så jag får zooma så mycket.

    Något jag tycker är betydligt trevligare är när ni pratat baseboll! Trist att ditt Yankees inte gick vidare till slutspel iår, det är lite roligare att vara Dodgers-fan iår :D Speciellt med Clayton Kershaw i laget! Appropå Dodgers så vill jag tipsa om en film vid namn 42, som handlar om Dodgers på den tid då de hette Brooklyn Dodgers. Handlingen utspelar sig 1945-47 när Dodgers var så järva att de skrev kontrakt med en mörkhyad spelare som fick nummer 42. Namnet var Jackie Robinson, och det var oerhört kontroversiellt och spelare, ledare och ägare fick hotbrev pga detta. Idag är nr 42 pensionerat i hela ligan, och ingen i MLB får någonsin mer ha detta nummer. Förutom på Jackie Robinson day i april, då alla spelare och ledare har detta nummer. Som sagt, storartade hyllningar är de bra på i landet på andra sidan sjön.

  2. tummen upp för baseball. kör ett vanligt avsnitt till helgen. mindre krångel (och käbbel).